Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett evigt avtryck

 

Jag blev till i min
moders liv

när hon  dör
blir hon till
i mitt liv


som ett minne
av kött och blod




Fri vers (Fri form) av Rachel Roth
Läst 577 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-09 13:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker - men inte bara det...så mycket substans i få ord!

2015-02-10

  Eva Langrath VIP
Vacker bild att luta sig emot.
2015-02-09

  Per Rydberg
Vilken vacker bild! Den tar jag till mig. Tack!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth