Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsla av att bli förlöjligad, känsla av att vara missförstådd


Frätande

Du ser på mig med ögon som ska förstå
Ögon som till mig vill nå

När orden lämnar dina läppar biter jag av ångest
Kännande den stigande frustrationen, tvånget

Du skall leda mig rätt
Men på vilket sätt?

Jag knyter näven och fräser av ilska
Jag förbannar din idioti, din sinnessvaghet

Vem är du att uttala dig om mig?
Du skall leda mig till lyckan

Det leder enbart till misärens domäner, självhatets regioner




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-09 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord