Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får förstöra mig en sekund





Är jag knäpp som önskar att du ska förstöra mig
Bara för att få känna lite

Det var så länge sen

Jag saknar känslan av att vara riktigt jävla trasig
Du får göra det om du vill
Bara för en sekund

Även om det inte går att sluta sen






Och du vet nog att du bränner hål på mina tankar
När jag ligger på golvet och låter Mansons röst fånga mig
(Jag erkänner)




Fri vers av Tess74
Läst 391 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-09 21:20



Bookmark and Share


  Linnéa Sinéad
Otroligt stark text som inte kan lämna någon oberörd...
2015-02-26

  Lars Hedlin
Stark som fan..Bra och intensiv..med längtan och tränktan...
2015-02-10

  Hon kallar sig poet VIP
Skönt hårt, men en aning diffus text med undertoner att ...det onda ändå ska vara gott.
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74