Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden till min gamla lågstadieklass, det som jag klassar som den lyckligaste tiden i mitt liv


Oskuld

Tankar så fria från press
Känslor så obegränsade, ingen stress

Vinterlandskap och juletider täckta i snö
Värme och vänskap när allt kommer upp i tö

Vi skulle aldrig känna ångest eller sorg
Vår idyll var en ointaglig borg

Tiden må gå, men minnen sätter sina spår
De är än starkare när det nalkas mot vår

Ni lever nära, men ack långt bort
Mitt mod räcker inte, det är kort

Jag söker nå bakåt, till den lyckliga tid
När jag ännu inte utsatts för hån eller nid

När jag ser er härnäst på stan
Är det då ni som bär med er barn?

Allt förändras, till det ena eller det andra
Jag vill ej på dysterhetens stig vandra







Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-10 16:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
de barnablå en önskan att nå?
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord