Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill så gärna älska dig

 

Jag vill så gärna

men orkar inte be

igen

vill Inte tigga

igen

jag är så rädd

för att få nej

igen

rädd för att

bli avvisad

ännu en gång

men

jag vill ju bara

så gärna

älska (med) dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-10 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP