Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag när dålig sömn och extrem-metal sätter stämningen...


Stig på gamle vän

Stöpt i en viss form
Utvald att följa en specifik norm
Dina normer kan du ta och köra upp
Ditt ruttna liv är inget annat än skit när det sätts under lupp

Vi har inget som håller oss samman eller enar
Blott ett hat som bränner, som separerar
Tro ej du vill skåda mitt sinne
En sönderslagen flaska i ditt huvud är det bästa, skänker mig ro och dig ett fasansfullt minne

Det enda som gör mig sadistiskt hel
Är att se din rädsla, se hela dig blek och stel




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-11 16:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
blir man tillfogad smärta vill man ge tillbaka det man får om man tillräckligt pressad blir
det är då man fäller taggarna utåt :(

2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord