Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solitära tankar när dysterheten är på väg att slå rot


En avlägsen stämma

Jag hör stämman i fjärran och jag vet
Det är verkligheten som söker min uppmärksamhet

Jag kämpade mig fram längs med väggen
Rutten mat stampades ned, dammiga skisspapper klampades itu

Jag lever bakom lyckta dörrar i min egen dimension
Väntandes på omvärldens intervention

Den anlände ej, så här är jag nu under ett svagt ljus
Väntandes på ett intensivt rus...




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-11 17:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ett intensivt rus bjöd spindelben på ur en kopp med levrat blod
priset var alltför högt
depression instängd i flera månader
i sin egen tankevärld
varför
jag visste inte förrän jag öppnade breven




2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord