Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Dan Myrbeck för inspiration och utformning av texten! Barnbarnet Emily vid Engelholms-glassbilen


Glassbilen

är ett ställe där man gärna  

vill bli utsatt för rån




Fri vers av Connie
Läst 1152 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-02-12 18:27



Bookmark and Share


  erkki
:). De rån glassbilar har utsatt mig för var preskriberade.
2015-03-22

  Minkki VIP
:)
2015-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Gott...:-))
2015-02-14

  ULJO
Du är ju för rolig
2015-02-13

    ej medlem längre
Tror jag det! Där köas det!
2015-02-13

    Dan Myrbeck
Haha - tror ja inspirerat till
denna!?
2015-02-13

  Lars Hedlin
*ler* Ja just!
2015-02-13

  Johan-70
Tror jag gör ett rån.........



Och fyller med glass.
2015-02-13

  Ingrid Trolle
Roligt Connie!
2015-02-12

  Solitaire VIP
I detta nu blev vi rånade allihop.
Riksbanken kungör att vi nu har en negativ inlåningsränta.
Snacka om tjuvsamhälle!
2015-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie