Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När hatet värker som mest


Ett ur med sand

Övermänskliga krafters dom är hård,
Kommande tiden blir svår

Domen över den mänskliga rasen,
Slutet för de beklämmande asen

Tusentals år av idiot
Existensen blott en travesti

Drivs av fårskockens mentalitet
Minsta störning skapar instabilitet

Du är en klump av kött
Det vedervärdigaste jag mött




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-13 21:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm det där med fårskocken men sant minsta störning...
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord