Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." -


1984

Förföljd vart jag än går
Övervakad vart jag än står

Frihet blott en illusion
Folkets väl en hallucination

Maktbegär och korruption
En enda falsk illusion

Jag svär, på folkets sinne ni enbart tär

Ni vill mig inget väl, penningar er akilleshäl




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-13 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord