Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då mitt Internet legat nere under hela torsdagen bjuder jag på en extra text från mitt "arkiv" av A4 papper, vilket kan bli en tradition under fredagar


Förlorad i en spegel [Arkivet]

En mörk hall av speglar
Ser du spillrorna av glas?
Ser du spåren av torkat blod?
Kan du förnimma dig om hur länge du varit här?

Hör den sälla gråten av klagan
Hör avlägsna själars patetiska fördömda tjut

Spegeln på dig kallar, hör dess stämma
Hör du skrattet?
Ser du dess bleka hy?
Ser du dess törstande röda ögon?

Hör den sälla gråten av klagan
Hör avlägsna själars patetiska fördömda tjut
-------------------------------------------------------
Skriven i mörker till tonerna av detta: https://www.youtube.com/watch?v=7rIYiTTsFuo

(Sänk volymen rejält! Svensk extrem-metal, känsliga varnas)




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-13 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord