Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är förgiftade och låter oss manipuleras genom felaktiga tankemönster.


Se det lilla i det stora

Allt går runt

Jorden är rund

Vi är en del av ett
cirkulärt system

Det som händer i det stora
sker också i det lilla

När något blir sjukt så
påverkas alla delar

Både i och utanför kroppen

Dina tankemönster påverkar
dina handlingar mot din kropp,
själ och dina relationer.

Lev i nuet men var vaksam
på om dina val är bra för dig,
din nästa och vår planet.

Allt går runt........
och återvänder till
källan











Övriga genrer av WyS VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-14 09:13



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin tanke :) men man kanske ibland måste blicka bakåt dock för att kunna gå framåt med?
Vår planet - Mars nästa? Nystart? :)
2015-02-21

  Connie
Otroligt bra det här! Orsak och verkan, vi blir vad vi tänker! Som man sår får man skörda. En gudomligt rättvis naturlag!

2015-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra och tänkvärda ord...
2015-02-14

  Lars Hedlin
Stark vacker insikt :) kram
2015-02-14

  L.byström
vackert!

2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP