Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beträdandes skuggriket


I liens skugga

Inför Dödens makt är vi alla lika
Framför bödelns slipade egg ger vi vika

Till de evigas mark jag ger mig av
Korsande ett stormande hav

Ruiner och mörker alltjämt närvarande
Kyla och bittert hat så förfasande

Mitt slutliga mål jag beskådar
Att trycka hans kalla hand jag ej vågar

Ett väsen som så många själar besatt
Konung av den eviga natt




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-14 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord