Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Utan förvarning

Fotfästet tappat
inga tåg väntar på perrongen

hennes mod fick andra att våga

de vacklande benen
stör mig
ovissheten delas av frånvaron

tom står den på golvet
grön är färgen

i höghusens fönster
mörker
blandat med ljus

© Eva Langrath 2015




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 640 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-14 11:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väl fångat.
2015-03-07

  Minkki VIP
skönt obegriplig, dvs tolkningsbar åt många olika håll. Mörkret och ljuset på slutet ger fint slut
2015-02-21

    Madeleine Ågren (Maduska)
Spännande ... gillar särskilt "ovissheten delas av frånvaron". Så viktigt med mod som får andra att våga.
2015-02-14

  ULJO
Väl förmedlat
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP