Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väck med dig du ståthållare av paternalistiska förtryck


Anarkistens drömmar

Du sätter mig i fängelse och boja
Skapar rädsla och noja

Ve dig lagstiftande makt
Där du står i ära och prakt

Du säger dig vara vår värnare
Men vi är endast dina tjänare

Att du finns till en är en skam
Men i historiska skrifter är du blott damm

I renande eld sätts du i brand
Av Ödets hand




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-14 11:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
helt fantastisk glöd i din penna
en stridshandske för de förtryckta !
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord