Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägrar vara träl


Blodspengar

I ett hav av blod
Min heder och värdighet du tog

I hierarkins pyramid du står i topp
Till marken faller kropp, efter kropp

Penningar skapade av ett tomt anlete
Utan heder eller samvete

Men värjor ska höjas underifrån
Till stridsropets mullrande dån




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-14 11:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en kämpes glödande rop

bravo !
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord