Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekande


Lekande barn
glaciäräventyr
i tidssprickor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-14 17:07



Bookmark and Share


  Connie
Fantastiskt bra!
2015-02-22

  Gunnel Eriksson VIP
Tidssprickor får mig att
tänka på Modiano. Intressant
haiku.
2015-02-15

  lodjuret/seglare VIP
Utrymme för tolkning
även någon sorts vinkling
eller bara en vinkning
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP