Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In hell





Vi hör hemma i helvetet
Där vi kan skrapa naglarna mot muren
Och klättra uppför dom trasiga stenblocken i evighet
Om och om igen

När ljusen brinner på väggarna ska jag dra för draperiet
Kasta en sista skugga över väggen
Och lämna den blödande strömmen på din hals
Suga i mig ditt sista hopp om liv när du dör i mina armar
Där i helvetet




Fri vers av Tess74
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-15 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding!!!! Som vanligt, frestas man säga
2015-02-24

  Magica VIP
Stark text, en känsla av hämnd kontra längtan genomsyras (förstås min tolkning).
2015-02-21

  Carina Bendix
Stark text
2015-02-15

  Lars Hedlin
Starkt som satan..APPLÅD!
2015-02-15

  Hans Christian
Ja Theresequeen !

Herrejävlar vad bra skrivet - rent utav - Intimidating! ( ett bra adjektiv - som är svårt att översätta - möjligtvis "skräckinjagande"

Får en visuell upplevelse som heter duga. Bokmärkes givetvis.

Kram på dig!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74