Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man blott vill slå nävarna blodiga mot en vägg


Satt i bojor

Murar så höga
Beslut så långsamma och tröga

Mental sanering?
Total förnedring?

Jag behandlas som en träl
Kan knappast sägas må väl

Ångest och stress
En värkande molande press




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-15 11:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fullkomligt superba rader du skapade då
mental sanering
total förnedring
jag behandlas som en träl
kan knappast sägas må väl
ångest och stress
en värkande molande press

samhället exakt av i dag
präntat med en penna av guld !

applåder kram <3


2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord