Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vandrat många vägar

Jag vandrat
många vägar
där sorgen
dukat sitt bord
men även där i korgen
har kärleken skymtat
som fuktat läppen
och satt eld på mitt blod

Axlad är ännu
min levnads ränsel
stadigt stödjer mig käppen
bortom stigar
och klivande över stängsel
bortom korsvägar
till hägrande
måltider och fester
välkomnar jag
vänner och oinbjudna gäster.







Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-02-15 12:34



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vätskebalansen är under full kontroll vars kemi utsöndrar en viss doft av god smak.
2015-02-15

  gunnnar nylund VIP
Oj,oj ett sådant guldregn...eeeeh ni
är väl nykter herr Wiking??
2015-02-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
poesi i 18 k äkthet
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP