Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tanke

När tanken min
fått fötter
irrar den omkring
stirrar genom själens spegel
spänner och drar
i alla vinscharna å spelen
undrar om den har
tillräckligt med vind i sina segel.

När tanken min
blir trötter å klen
lägger jag mig ned
i soffan
sträcker ut mina fötter...
å ben
slumrar sen så sött
utan problem.




Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-15 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lättsamt och rytmiskt!
2015-03-12

  lila fjäderblomman VIP
ler igenkännade
2015-02-22

    Sefarge VIP
Rolig rogivande
Dikt!! I John Blunds
Tecken. Tack. Z. z. z.
:)
2015-02-15

  gunnnar nylund VIP
Joo, ibland är man tvungen att "tanka
på"!!
2015-02-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
har tanken stannat ? oj ! då får ni allt skruva upp klockan
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP