Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänkare filosofer



























jag ser mörka skyar
jag vet att resa mot stort uppsåt

så många saknar hopp
i dessa våldets råa vakenhet

skänk mig en gnutta hopp
ge mig något mer

ge mig ordet
ger jag

av hela mitt hjärta
du skall drömma om mig

bara detta
att tänkare filosofer

brottas med sina inre
skuggor

för att vi inte skall hata
eller döda

så kom från dina mörka ridåer
ser du äventyret

ser du att det är möjligt
ser du kärleken skymta

bara att berört ett naket hjärta
är mer än detta

att vilja leva starkare
tilslut




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-15 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén