Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig

Allt är över
Tiden har nått sitt ände

Allt jag behöver
Är att du aldrig vände

Ingenting är som innan
Hoppet har lämnat in

Ingenting berör kvinnan
Utom en smekning på hennes skinn

Beroendet av bekräftelse är ett absurdum
Allt är till salu och reas ut

Beroendet av kärlek är ett faktum
Det här kan bli vår sista slut.




Bunden vers (Rim) av HannahMatilda
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-16 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannahMatilda