Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill ha mig?

Jag hör inte hemma
Jag passar inte in

Har inte tålamod att stanna
Vill inte vara din

När jag trivs med mig själv vill du vara här
Men att du vill inte ha mig som jag är

När jag är ensam flyr du mitt atmosfär
Jag behöver vara där

Håll mig när men inte fast, älska men sätt inga ramar
Kärlekens krav är asätare liksom gamar.




Fri vers av HannahMatilda
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-04 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannahMatilda