Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krishantering

Dom ringde och sa att du var död.

Vem är död?

Han är död.

Vem är han?

Han är du.

En livshistoria utan objektivitet.

Allas ord blir min mening

Mina känslor ska döljas

Det fördolda ska inte komma till ytan.

Sov lilla vän och vila tungt.

Håll käften och berätta sanningen!

Ingen vet sanningen.

Bara du.

Men nu är du död.




Fri vers av HannahMatilda
Läst 145 gånger
Publicerad 2015-06-04 17:56



Bookmark and Share


    HannahMatilda
Hur tänker du Larz? I relation till min text?
2015-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Det där med krisgrupper har gått till överdrift.
Pjosk-Sverige.
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

HannahMatilda