Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profetia

Några människor har fått det om bakfoten
Dom tror man ska ge och ta,
Sa prästen i kyrkan

Man ger & man får svarade piraten
Annars skulle alla kunnat vara både
Robin Hood & pirat

Det är en konst att ta med kärlek
Annars är det ondska
Att få är en konst vi föds med men glömmer bort

För att få måste man öppna upp & släppa in
För att ge måste man öppna upp & släppa ut

Det är så det ligger till
Sa Profeten och knäckte en ljummen öl




Fri vers av HannahMatilda
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-04 18:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man ger inte för att få. Men om man ger så får man. Det är lagen om sådd och skörd.
En Guds profet behöver ingen alkohol.
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

HannahMatilda