Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sentimentalitet


Pojken inombords

Jag kan längta, jag kan sukta
Min ångest kommer jag alltid frukta

Kommer alltid minnas dig
Men hur gå vidare så säg?

En källa av det vackraste som finns
Det oskyldigaste jag minns

En plågad & sargad själ väntar
En ensam man längtar

Ber dig att en dag komma tillbaka
Så jag får skydda, jag får vaka




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-16 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord