Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste se bakom stängda dörrar...


Jokrar och harlekiner

Tomma skratt eka
Ett hån åt de svaga och veka

Satt att leda oss mot ny tid
Leder till smärta, till ny strid

Du är ej min ledare
Blott de falskas medlare

Tar inga rätta beslut
Förståndet åkte ut

I slutändan spelar ni blott teater
Åt storfinansens magnater




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-16 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord