Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den nya religionen


Varthän moderne man?

Gallerian ett tempel, en helig katedral
Denna vämjeliga vidunderliga sal

Den avdankade stjärnan en gyllene profet
Skapad av de ungas naivitet

Blindhet och stumhet
Föder blott dumhet

Tomheten växer i en lavin utan like
Vi faller djupt ned i detta oändliga dike




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-16 16:48



Bookmark and Share


    Masterlord
mare: Javisst är det?

Inget ont om dagens unga som ofta får lida p.g.a. utseendehets och allmän psykisk ohälsa

Men jag blir ledsen när shopping och udda (ibland väldigt excentriska) kändisar framhålls som förebilder eller när det rent av får "religiösa" inslag med hysteriska beundrare
2015-02-17

  mare VIP
Bra och tänkvärd
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord