Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I våra sammanslagna hjärtan

 

Det var i kvällen den sena vi möttes

jag visste det, jag såg det klart och rent

plötsligt i en blick fastnade bilden

en ton byggde en melodi att nynna

det var i sin ordning, så rakt på sak

känslan av det eviga fann sin plats

pirret frossade hudens känslighet

en hand som avvaktade på sin vandring

förtagna ord som väntade på en mening

obeskrivbara känslor som fick fäste,

i våra sammanslagna hjärtan.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-16 17:58



Bookmark and Share


    snöstorm
Snygg och målande beskrivning!
Konstaterar att du valde att inte publicera på Alla hjärtans dag. Tänkte bara att titeln ju hade passat perfekt!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP