Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eva Langrath


Lilla Bäck

dig tänkte jag på
när tonerna från
Brusa högre lilla å
mötte mitt öra
en lördagkväll

skummet formades
den här dagen
till en vacker hatt
med långt vitt band

vattnet porlade
utanför fönstret

du såg på bilden
på min telefon
förundrades över den vita hatten

och sade
vilka apparater det finns nuförtiden

© Eva Langrath




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-16 20:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Härligt.
2015-03-07

  Minkki VIP
jag ser hatten :)
2015-02-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som en vacker
dröm och den var
ju sann minsann...
2015-02-17

  ULJO
Härligt förmedlat
2015-02-17

  Anya VIP
Ler när jag läser sista strofen. härligt slutord.
2015-02-17

  aol
Underbart skaldat här, kram,
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP