Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I terrorns skugga

Ilande varning
når min hjärna
och själ

solförmörkelse

inte ens månen
vill lysa över Tellus nu

signalsystemet tjuter
vem lyssnar
i mörkret
på vår jord
idag?

vaknar till en planet
i sorg




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-16 23:37



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Delar din känsla
2015-02-17

  Anya VIP
Tänker på terrordåd och våld...jaa verkligen en planet i sorg.
2015-02-17

  Lars Hedlin
Bra starkt och känns..kram
2015-02-17

  walborg
Precis så känns det ...
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington