Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Dubblerad

 

intill hustaken
kastar den sin runda spegelbild
fångas av kamerans lins

en projektion
liksom orden
som lämnades

analysen om ensamheten
blir förklädd till omtanke

molnen lägger slöjor

och jag tycker mig
se jorden
i den runda spegelbilden
intill hustaken

© Eva Langrath 2015




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-17 18:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2015-03-07

  ULJO
Underbar betraktelse
2015-02-19

  Göran Strömqvist
Komprimerat. Har ett centrum och en fast struktur.
2015-02-18

  Anya VIP
Fint om jordens spegling av sig själv...
2015-02-18

  Minkki VIP
charmigt dubblerat i sepia - vad allt kan man inte se i en spegel :)
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP