Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steget ut i det okända

Nöjd!


Jag gjorde det!


Jag fastnade inte i nätet som var trasslig


klibbig


obehaglig men


oemotståndlig


 


Jag släppte taget!


 


Jag tackade ja - till något vettigt


Vände ryggen till det dysfunktionella - det konventionella - det som jag brukar välja!


 


Härmed förklarar jag mig kär


i det som gynnar mig


som respekterar mig


förstår mig


och


framförallt vill mig väl...


 


måste bara få fram


pirret...


men jag tror det kommer...


kan inte sova!


 


längtar!




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-17 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa