Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

födelsedag

fyller nitton
idag
nitton
det är som om jag plötsligt blivit
så där stor
som alla var när jag var
liten
tjejen man är lite rädd för
eller bara tycker är så himla
cool
för nitton år sedan
låg mamma i en snödriva
någonstans på söder
och hade ont
för nitton år sedan
skickade hon hem pappa
för att han var för full
jag är nitton nu
för nitton år sedan
släpades jag med på varenda krökfest
de hade
nu går jag väl dit självmant
kanske
jag är nitton nu
och på något sätt
känns det som att
ingenting kan gå fel




Fri vers av Mirjo
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-18 07:40



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Grattis!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo