Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan slutet på en relation

att bli blå
under dig
att skakas fram och tillbaka
att stå
i dörröppningar
frågar om du vill med

hjärtat i fötterna
jag står likadant nu
utan att se dig

du på en stol
du i sängen
du som var borta
aldrig
du bredvid mig

jag över soffan
jag i telefon
jag som ett knyte
i fåtöljen
böcker böcker böcker
och tårar
det var vad du såg

du som försökte krama
men aldrig lyssna
du som ville hjälpa
bara det gick fort och smidigt

jag över soffan
med en klump i magen
och hjärtat i fötterna

vi på en klubb
alla lampor blinkar
du med alla andra
jag på en bänk där ute
hör silverspel i huvudet
glitter över ögonen

som en förhoppning





Fri vers av Mirjo
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-15 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo