Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan tankar delas

Jag kan leva med dig
tänkte jag
samtidigt tänkte du

du kunde inte leva med mig




Fri vers av Mirjo
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-15 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk att två tänker så olika. För när någon verkligen vill så skapar det ju oanade möjligheter.

Och jag är ju den hängivne optimisten förstås!
2023-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo