Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett vägskäl

grät jag
och du ville hem
skulle städa sa du
nu var det dags

så symboliskt att stå i ett vägskäl
just idag
du skulle uppåt
och jag ner

du kramade mig
hejdå

"du måste släppa nu mira"
"jag tar med dig hem" sa jag
rösten märkbart ljusare
"snälla följ med mig hem"
jag drog i dig

"kanske om du var starkare" sa du
lirkade dig ut

men jag tror du grät du med




Fri vers av Mirjo
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-30 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo