Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ni gå?

står ensam bakom kassan
en man kommer in
- kan du gå ut igen
vill jag säga
sitter ensam
på golvet bakom kassan
- inga fler kunder nu tack
vill hänga en skylt på dörren
ryggen gör ont och knäna värker
efter att ha stått upp för länge

kan ni gå nu
behöver gråta
tårarna rinner ändå
klarar ni att se
en kassörska gråta
på arbetstid





Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-12 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo