Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själen är vår alldeles egen Gud.


Vägen till ett fullvärdigt liv.

Börjar
med
en
själslig

färdplan

utan den 
svävar man
bara
planlöst
fram

genom
livet

helt
utan

mening.

 




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-18 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP