Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Renodlad ilska


Saneraren

Jag ska tömma dina ådrar på gift
Rena dig med ett enkelt stift

Jag struntar i att du blöder
Mitt hat mot dig bara glöder

Ett vasst föremål löser allt
Får dig att skälva, gör allting kallt




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 227 gånger
Publicerad 2015-02-18 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord