Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text med temat Döden


Långt bortom

Döden är mörk, det mystiska bortom
Konstant närvarande, den finns runtom

Vi skräms av ord om att plågas och lida
Tortyr som smärtar, som får själen att svida

Men är det smärta som plågar mina ben?
Som skär igenom varje ven?

Eller blott en hälsning?
Min slutliga frälsning?

Vad är livet om inte smärta?
Som tynger kropp och hjärta?

Jag sjunger ej din lovsång
Men du är en del av livets gilla gång

En del av det spel
Som gör existensen hel




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 272 gånger
Publicerad 2015-02-18 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord