Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där misantropiska känslan som får det att koka


Härdsmälta

Ett slag i väggen utav hat
Ett slag i väggen utav allt tjat

Mörka tankar förgiftar
Hatet växer när ni lagar stiftar

Ett ruttet träd måste förstöras
Ryckas upp från grunden, för alltid förgöras

En sjukdom ska botas
Dess symptom för alltid skrotas




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 288 gånger
Publicerad 2015-02-18 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord