Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortfattat handlar det om hur jag och andra människor p.g.a. vårt mörka utseende sorteras in i "Kategori B", dvs. "invandrare". Godtroget sväljer vi detta beteende, som schackpjäser styrda av högre krafter


Ett parti schack

Ni är brickor i ett farligt spel
Går unisont i enade led

Ser ni ej makten manipulera?
Era sinnen de kontrollera

Maktens män kan ej bryta mönster
Idkas öppna vårt gemensamma fönster

De ser flinande på
För det mänskliga värdet är det ridå

De styr, de har makt
De styr oss alla mot sinneslagets slakt




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-18 17:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
de ser flinande på för det mänskliga värdet är det ridå
perfekt slutledning maktens män kan ej bryta mönster

sorgligt de kan gå över lik för att få sin vilja igenom..
tänker samma som jag skrev då 2015-02-18

2018-11-25

    ej medlem längre
Ruskiga rader att läsa. Förstå mig rätt.
Bra att de skrivs och att läsa dem. Men man skäms ju.
(vi är inte alla lika, personligen har jag sen många år börjat tycka det trevligare med mörkhyade, eller för all del andra kategorier "icke svenskfödda"vi Svenskar har blivit ett så tanklöst släkte.
Kontrollerade precis som din text säger.
Dumma i huvudet på ren svenska.
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord