Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja mick jagger o co"föströrde" henne det är min högst personliga teori


Marianne Faithfull

Säg mig min vän

den första påsen

var det Mick

eller någon

av dina andra nya vänner

som kom med den


kanske någon

i detta äckliga sällskap

ville visa dig hans skönhet


du slutade dansa

på en sommaräng


och vaknade upp

i en brinnande

smutsig säng


ditt ljusa hår

brann upp

i lågorna

men ögonen

slocknade


Säg är helvetet vackert

sett från sjukhusbritsen

och när

tar mardrömmarna slut





















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-19 06:44



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Marianne Faithfull har jag lyssnat till i två konserter på senaste åren. En i Uppsala konsert och kongresshus i november 2011 och en gång om sommaren, utomhus på Stockholm music and art 2012, helt underbart fint!! (Sistnämnda festival var även Patti Smith med och Buffy Saint-Marie, så det var helt fantastiskt :) )Såg / hörde henne också intervjuas då i parken vid moderna museet på skeppsholmen. Roligt. Och många nya låtar som hon skrivit själv.
2015-02-19

  Henrik Krantz
Bra flyt. Intressant vinkel. Spännande läsning helt enkelt!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP