Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människorna smälter inte samman

Människorna smälter inte samman
Vilket gör mig arg
Jag är blek
Inte konstigt
Jag är full
Blir arg
Av bristen på sammansmältning
Full av beundran och avsky
Holland är fel ställe
Måste arbeta mig igenom geggan
Leran
Syntes: nästan bara ondska




Övriga genrer av Tarras
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-19 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras