Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi får lita på herren

Jag har lurat dem ännu en dag
Hur länge kan jag hålla masken
Och andan
Det finns kanske tricks att jobba med
Men hur länge kan jag hålla i
Och spänst
Det kan bara gå på ett visst sätt
Om bara gud har en OK dag
Och lust




Bunden vers av Tarras
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-01 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras