Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en rakkniv

Utan att veta
Utan att vilja
Når jag ändå resultat

Det svider som eld
Och rinner rött
Som efter en rakkniv

Jag vill bli ren
Jag vill få bort
Men resultatet alltid detsamma

Jag får inte skära mig
Jag får inte skära mig
Jag skär mig inte




Fri vers av Tarras
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-19 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstår dig
Det är en hård kamp,
Mot kniven
Men du vann
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras