Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ljuset brinner ut

Man passar på när lågan brinner
När det finns bränsle kvar
För snart slocknar elden tvärt
Och mörkret kommer an
Askan ligger still på marken
Den får inte virvla upp
Men morgondagen kommer alltid
Och man tänder det igen




Fri vers av Tarras
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-21 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras