Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr de Boer

Mr. de Boer står det på skylten
Undrar hur han ser ut
Mr. de Boer
Är han mäktig
Eller farlig
Mr. de Boer
Kommer han under falskt namn
För att utföra en avrättning?
Eller skall han sälja kylskåp?
Jag sätter mig och väntar
På Mr. de Boer




Fri vers av Tarras
Läst 313 gånger
Publicerad 2016-02-10 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras